dianna.dk

Om dianna.dk

rapsineMit navn er Dianna og det er mig, der står bag dianna.dk.
Er oprindelig fra Østjylland. Bor i en lille by nær Sorø på landet med skoven som nabo og dyreliv i haven. Det er ren balsam for sjælen.

En dysfunktionel barndom har resulterede i, at jeg havde svært ved at finde ud af hvem jeg var og hvad jeg skulle med livet. og efter endt behandling har jeg fundet mig selv og mine værdier. Jeg bruger min blog til at skrive bl.a. indlæg om en dysfunktionel barndom og de følger, der følger med langt ind i voksenliver. Hvor man føler sig forkert og anderledes og tror, at man er den eneste, der har det sådan. Forhåbentligt kan det være med til at åbne op om et tabubelagt emne som at være vokset op i en dysfunktionel familie, for at give tro og håb til andre der har samme skæbne.
Jeg er uddannet inden for ernæring og sundhed og har fortrudt, at jeg spildte 3,5 år på en uddannelse, hvor det ikke er til at finde et job. Da jeg gerne vil have et job med fast ansættelse, har jeg valgt at læse til sygeplejeske. Og ved siden af mit studie arbejder jeg på et hospital i Region Sjælland.

dianna.dk

Er mit fristed, hvor jeg blogger om mine tanker, og holdninger. Dianna.dk er oprettet for familie, venner eller andre som tilfældigvis kommer forbi, kan følge med i min hverdag. Jeg blogger for hyggens skyld, og har ingen planer om, at min blog skal ende med, at blive en stor blog. Min fritid bruger jeg på, at være kreativ, hvad enten det er med mit kamera, boligindretning, eksperimenter med opskrifter i mit køkken, da det er min måde, at stresse af på.

Samarbejde

Jeg er altid åben for, at indgå samarbejdsaftaler, når jeg mener det en værdi for bloggen. Er du blogger og vil du gerne lave et samarbejde med mig, så skriv endelig og fortæl mig om din ide. I de enkelte indlæg gøres læseren altid opmærksom på, at der er tale om sponsoreret indhold. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.

Kontakt

Vil du i kontakt med mig uden for bloggen, er du velkommen til at sende en e-mail. Brug gerne en overskrift, der er tydelig fortæller, hvad det drejer sig om. Jeg bestræber mig på, at svarer på alle henvendelser inden for 24 timer.