Hverdagslivet, Sygeplejestudie

Første skoledag som sygeplejestuderende

sygeplejestuderende
I dag kom dagen, hvor jeg startede et nyt kapitel i mit liv, hvor jeg kan kalde mig sygeplejestuderende. Pga. ned lukning i Danmark forgik vores første dag på e-læring. Dagen gik med informationer fra lærere, og vi skulle alle præsentere os selv for vores medstuderende. Lærerne virker utrolig dygtige og kompetente. Jeg læser på e-læring og i min klasse er vi i alderen 26-55 år. Det er ikke unormalt at der er en bred aldersfordeling på videregående uddannelser. Alderen betyder ikke noget på en videregående uddannelse. Her er det din interesse, din lyst og din personlighed der tæller og ikke dit fødselsår.

Sporskift til sygeplejestuderende

Jeg har i et par år haft lyst til skifte spor og læse til sygeplejerske. Jeg har været så træt af alle de afslag jeg fik, når jeg søgte job inden for min uddannelse derfor tog jeg valget, at omskole mig selv ved at tage en uddannelse, hvor jeg er sikkert job. Jeg har været ked af at jeg ikke kunne finde arbejde inden for min egen uddannelse. Livet er alt for kort, til at være trist. Jeg har en holdning om at det kun er os selv, der kan gøre noget ved det, hvis vi ikke har det godt. Derfor er jeg nødt til at gøre det her. At skrive jeg er sygeplejestuderende er grænseoverskridende. Når jeg har det svært med at sige højt, at jeg er sygeplejestuderende, er det nok allermest fordi jeg frygter at blive en fiasko. Jeg tænker rigtig meget over, om jeg nu kan klare det. Både det med lektier og eksaminer, skrive opgaver, lægge drop, rense sår og de mange andre ting, der bliver en del af min hverdag de næste år.

Jeg håber, I fortsat har lyst til at følge med på min lille rejse. At starte på et nyt kapitel, kommer selvfølgelig til at ændre en hel del for mig, men forhåbentlig bliver det meste af det positivt. Og i bund og grund er jeg jo stadig mig – bare med en ny hat på!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply