Hverdagslivet, Shopping & anmeldelse

Fodbad er ren forkælelse.


Jeg elsker at lave mig et varmt fodbad. Det er ren selv forkælelse. Når jeg laver et fodbad til mig selv plejer, at lave mig en god kop kaffe med mæleskum og høre en god lydbog, imens fødderne er i fodbad.
For mange af os er vores fødder ikke ligefrem den del af vores krop, som vi plejer mest. Det derfor ikke underligt at de hurtigt kan ende med at svulme op i løbet af dagen. Har du diabetes bør du undgå fodbad! 
Matas har denne FOD linje der har fået nyt design i en pastel blå farve, som jeg synes er en flot farve. Da Matas havde tilbud med køb 3 og betal for 2 købte jeg badesalt og creme med hjem. Jeg syntes de er gode og billige til prisen. Der er ingen grund til at smide en masse penge efter dyre produkter, da Matas FOD linje gør det lige så godt efter min mening.

Fodbadesalten:

Et varmt fodbad med fodbadesalt blødgør hård hud og ligtorne og virker opkvikkende på trætte og ømme fødder. Brug 1-2 spsk. fodbadesalt i ca. 4 liter max. 40 grader varmt vand. Efter 10-15 minutters fodbad er den hårde hud blødgjort. Fødderne masseres ind i fodcreme. Jeg syntes, at badesalten er god, og blødgør min fødder, præcis som den skal. Begge produkter er uden parfume, hvilket er et plus, da jeg ikke tåler fodbad med parfume og andre kemikalier.

Fodcremen:

Fodcremens aktive ingredienser går ind og plejer fødderne, beskytter mod svedlugt og forebygger dannelsen af hår hud. Fodcremen skal smøres på fødderne efter et fodbad, og fugter fødderne, gør dem bløde og lækre. Har prøvet mange fodcremer, hvor fødderne har været bløde i kort tid efter og, så var det også det. Denne fodcreme holder i flere dage, og gør fødderne lækre. Du kan bruge cremen hver aften til at smøre dine fødder inden sengetid og derved have bløde fødder længe.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply