Mine tanker

Instagram og følger

Sociale medier fylder stadig mere og mere i vores samfund og dagligdag. Jeg har ikke 1000 følger på Instagram og det betyder ikke noget for mig, hvor mange følger jeg har. Jeg har ikke tid til 10 opslag med perfekte opstillede billeder – og en god redigering. Eller laver kæmpe give aways, hvor man skal følge mig, for at deltage, men for mig handler det om at jeg lægger det ud jeg synes er sjovt eller relevant og så må ALLE der har lyst lure med.

Instagram og følger

Nogle følger på Instagram bliver sure, hvis man ikke følger dem tilbage. Det er ikke for at være uhøflig, hvis jeg ikke følger tilbage. For at være helt ærlig, så jeg er kristisk med hvem jeg følger. Jeg følge dem, der inspirerer mig og hvor deres profil ikke er ikke reklamesølje for fx. Easis osv. Jeg har ikke behov for min billedstrøm bliver oversvømmet af en masse profiler, der har “solgt” sin personlighed til fordel for at reklamer for et brand og mere minder om en reklamesøjle. Det fint nok en gang imellem, at reklamer, men når stort set alle opslag er reklame for et bestemt brand og rose produkterne bare for at få likes, så følger jeg ikke tilbage. Som sagt, det er ikke uvilje eller uhøflighed, hvis jeg ikke følger tilbage. Jeg er bare blevet mere kristisk i hvem jeg følger. 😉

Jeg kan godt lade mig imponere af dem, som har mange tusinde (hundredetusinde) følgere på sociale medier. Men lad mig slå fast: De er ikke kommet sovende til det. Selvfølgelig er der nogle, der køber følgere for at komme i gang. Men dem kan man jo ikke bruge til noget. Men dem, som har bygget et stærkt fællesskab op omkring et eller andet, hvad enten det er mad, foto, fitness mm, som formår at nå ud til og inspirere mange tusinde mennesker hver dag!? Dem kan jeg godt blive imponeret af.
Jeg er kun en lille fisk, men jeg er mig. Og jeg er taknemmelig for dem der læser med her på bloggen eller på min opskrift blog, eller kigger forbi min Instagram. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply