De usynlige ar

Vejen tilbage til livet

vejen tilbage til livetVejen tilbage til live er lige så forskellig, som der findes mennesker. Nogen oplever gode resultater ved hjælp af terapi, for andre er det noget andet der virker. Hvad der virker for mig, virker ikke nødvendigvis for dig. Det vigtigste er, at vejen tilbage til livet giver mening for den enkelte.

Det har været rigtig hårdt at komme i kontakt med fortiden som voksen og tage et personligt opgør med familien. Jeg er blevet bevidst om flere gamle destruktive tanke og reaktions mønstre, som jeg sandsynligvis skal arbejde med resten af livet.

Vejen tilbage – Terapi

I 2016 startede jeg samtaler ved psykoterapeut. Det var første gang nogensinde, at jeg modtog hjælp til bearbejdningen. I det offentlige regi får du bare medicin og ellers overladt til din egen skæbne. Mit forløb hos min psykoterapeut har ikke været skemalagt eller intensivt. Min psykoterapeut har været en fantastisk sparringspartner og er stadig min behandler. Hun hjælper mig via TFT med, at give mig viden og forståelse til at ændre uhensigtsmæssige mønstre/adfærd. Jeg har arbejdet med mine tanker og negative tankemønstre, og erstatte dem med positive tanker. Der er selvfølgelig ikke nogen der sker på en nat, da processer og forandringer tager tid.

Jeg har stadig gode og dårlige dage. Jeg svæver ikke rundt på en lyserød sky og alting bare er love and harmoni. Men er god til at finde de positive ting, som giver mig glæde i hverdagen. Når jeg er kreativ hvad end det er med mit kamera, grafik program, tegner mm giver det mig den ro, som jeg i den grad har brug for specielt, da jeg arbejdede intenst med mig selv. Jeg tror ikke, at det havde været helt det samme, hvis jeg hver dag var stresset og skulle forholde mig til mange mennesker.
Heldigvis er jeg meget mere og andet end min historie og der findes en vej tilbage til livet med tryghed, tillid og glæde. Hvis du klar til at slippe barndommens overlevelsesstrategier og udvikle nye sunde måder, at tænke og agere på. Vil jeg anbefale dig, at opsøge professionel hjælp, hos en du er tyg ved og få et liv, du er glad for, som giver mening for dig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply