Hverdagslivet, Mine tanker

Første blogindlæg og refleksion

blogindlæg Første blogindlæg på min egen blog. Nu åbner jeg min egen hjemmeside med en blog og kaster mig ud i mit første blogindlæg. Denne blog bliver mit fristed, hvor jeg skriver blogindlæg om mine tanker, og holdninger. Min blog er oprettet for familie, venner eller andre som tilfældigvis kommer forbi, kan følge med i min hverdag. Jeg blogger for hyggens skyld, og har ingen planer om, at min blog skal ende med, at blive en stor blog. Jeg har før blogget, men tabte lidt lysten til at blogge, men nu er lysten kommet igen. 🙂

Første blogindlæg og refleksion

Mit første indlæg handler om refleksion over min fremtid. Convid19 har tvunget mig til at stoppe op reflekter over, hvad jeg vil. På trods af et ok CV har jeg været ledig et godt stykke tid. Det er ikke usædvanligt, at vi arbejdsløse har svært ved, at komme ind på arbejdsmarkedet igen. Set ud fra skyggen af convid19. Det kan der være noget om.
I 2016 blev jeg uddannet Professionbachelor i ernæring og sundhed. Uddannelsen blev ”solgt” godt med argumenter med “der bliver brug for flere folk i sundhedssektoren”. Efter at have sendt jeg en masse ansøgninger opfordret og uopfordret er det ikke lykkes at finde et job inden for mit felt. Bachelor i ernæring og sundhed er for bred. Og på jobcenteret er den klare udmelding, at ikke er til at finde arbejde inden for min uddannelse. Jeg har fortrudt big time, at jeg spildte 3,5 år på en uddannelse, hvor det ikke er til at finde et job. convid19 eller ej. Derfor har jeg valgt, at omskole mig selv ved at tage en uddannelse, hvor jeg er sikkeret job. Heldigvis er jeg ikke alene om, at skifte spor. Når jeg kigger i gruppen for min faggruppe kan jeg se rigtig mange tager en anden uddannelse, da de har opgivet, at finde job inden for pba`en.

Som så mange andre, fik jeg en mail den 28/7-20 om, at jeg er optaget på det studie, jeg søgte ind på engang i juni. Alene det at skrive det her, og fortælle det åbent, er virkelig grænseoverskridende. Jeg har ikke delt det med nogen i mit netværk. – Der er kun 3 personer der ved jeg er kommet ind. Har ikke haft lyst til, at dele det med andre. Specielt ikke der, hvor jeg måles på rigdom, socialestatus og jobtitel.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply