Svinemørbrad med bacon og pikantost

Skrevet: kategori: Aftensmad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

svinemørbrad med bacon Svinemørbrad er saftig, mør og smagsrig festmad. Især hvis den indpakkes i bacon før tilberedning. Svinemørbrad pakket med urter og bagt i butterdej kan også være lækkert. Indbagt mørbrad kan være en fed omgang med butterdej det er lavet af smør og derfor ikke er fedtfattig. Mørbrad er også godt på grill, især hvis kødet marineres først. I denne opskrift har jeg brugt bacon.
Hvis du gerne vil skære lidt kalorier af, kan du evt. bruge kalkunbacon og en light smøreost. Når mørbraden afpudses reduceres fedtindholdet til omkring 2 %. Svinemørbrad, der er afpudset, rå indeholder i alt 119 kalorier / 499 KJ per 100 gram.

Ingridsenser til Svinemørbrad med bacon

1 svinemørbrad
1 pakke pikantost – brugte en krydresmøreost
En god håndfuld persille
Ca. 2 pakker bacon
evt. knust hvidløg
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
Lav et lag af bacon, så det er klar til at blive rullet om svinemørebraden. Smør svinemørebraden med et godt lag pikant osten hele vejen rundt. Kom derefter grov hakket persille og evt. hvidløg ovenpå smøreost. Rul svinemørebraden sammen og sno baconskiverne rundt om mørbraden. Lad dem overlappe lidt og sæt enderne sammen med kødnåle. Sæt svinemørebraden i ovnen ved 180 grader i ca 30-40 min. Jeg serverede svinemørebraden med kartofler, salat og champignon sovs.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.