Om dianna.dk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jeg hedder Dianna og bor sammen med Dennis, der køre eksport i norden.
Jeg i starten 40’erne har en datter fra årgang 00, der er flyttet hjemmefra.
Jeg er oprindelig fra Østjylland, men da jeg mødte Dennis flyttede jeg til Sjælland, hvor vi har bygget rede sammen i en lille by lidt uden for Sorø, hvor vi bor i et lille hus på landet med skoven som nabo og det skønneste dyr liv i haven, med alt lige fra dådyr til fasaner, der kommer gennem vores have. – Det er ren balsam for sjælen, at nyde morgen på terrassen med en kop kaffe og nyde dyrlivet i haven og nyde freden her på landet.

Jeg er uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed med Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling som speciale fra Ankerhus i Sorø. – Uddannelsen i ernæring og sundhed er en 3,5 årig mellemlang videregående uddannelse.
Til dagligt arbejder jeg i region hovedstaden i sundhessektoren og i min fritid driver jeg denne blog og bruger maden som mit pusterum fra dagligdagen og ”stresse” af ved at eksperimenterer med nye opskrifter til glæde for mine læser og familie.

Samarbejde

Jeg er altid åben for et evt. samarbejde, da det kan skabe nye netværker og det er altid spændende at udforske og nye produkter. Jeg tager dog ikke imod hvad som helst og skriver kun om produkter jeg kan stå inde for og alle anmeldelserne er mine egne holdninger. Jeg skriver kun om produkter, som jeg synes passer til bloggens indhold og den retning jeg syntes bloggen skal have. Når jeg skriver sponsor indlæg på min blog vil jeg gøre mine besøgende opmærksom på at det er et sponsoret indlæg, hvilket vil fremgå nederst i indlægget med følgende tekst “Modtaget af XX som gave. – Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne.” – Alle indlæg er skrevet af mig personligt og tager selv mine billeder.
Hvis du ønsker at indgå et samarbejde, hvad end du er blogger eller virksomhed er du velkommen til at sende mig en mail og fortælle om din ide. Du kan sende en mail til mig HER

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.