Om dianna.dk

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jeg hedder Dianna og bor sammen med Dennis, der køre eksport i norden. Det så ikke her, der bliver serveret souffle, da de er faldet sammen inden Dennis når hjem. – Med en eksportchauffør i huset, ved man aldrig hvornår de kommer hjem.
Jeg er oprindelig fra Østjylland, men da mødte Dennis flyttede jeg til Sjælland, hvor vi har bygget rede sammen i en lille by lidt uden for Sorø, hvor vi bor i et lille hus på landet med skoven som nabo og det skønneste dyr liv i haven, med alt lige fra dådyr til fasaner, der kommer gennem vores have. – Det er ren balsam for sjælen, at nyde morgen på terrassen med en kop kaffe og nyde dyrlivet i haven og nyde freden her på landet.

Jeg er uddannet professions bachelor i ernæring og sundhed med Sundhedsfremme, forebyggelse og formidling som speciale fra Ankerhus i Sorø. Til dagligt arbejder jeg i sundhedssektoren og i min fritid driver jeg denne opskriftside, hvor min mission er at dele sunde opskrifter på almindelig hverdags mad for hele familien, der er nemme og simpel i en travl hverdag, som er baseret på ganske almindelige fødevarer, som du kan købe alle steder.
Da jeg har mærket på min egen krop hvilken udfordring det kan være, at fortage en livsstils ændring og hvor svært det kan være at tabe sig, tage på eller blot at leve sundere, kan jeg sætte mig ind i de følelser du går med, når du vælger at ændre din livsstil. MEN jeg ved at det kan lykkes og er det hele værd når du når dit mål og derfor er min mision med denne blog, at det skal være nemt at ændre livsstil hvad end det er vægttab eller blot en sund livsstil.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.