Nem gulerodskage med flødeostglasur

0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

nem gulerodskageJeg elsker gulerodskage med flødeostglasur. En god klassisk skærekage, der vækker begejstring hos de fleste.
Denne gulerodskage er rigtig lækker, da den er svampet og med en god let krydret smag fra kanelen og med ostecremen på toppen som laves af flødeost, smør og flormelis.
En klassisk gulerodskage indeholder ofte farin i stedet for sukker. Jeg har i denne opskrift erstattet brunfarin med hvid sukker.
Kagen bliver lidt lettere og har brugt olie frem for smør og citrontopping oveni, er vi ude i en mild og frisk gulerodskage, der vil gøre underværker til en god kop kaffe eller te.

Ingredienser til nem gulerodskage

3 dl sukker
2 dl vindruekerne olie
4 æg
4,5 dl mel
1 tsk vanilje
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
0,5 tsk salt
2 tsk kanel
400 g revent gulerod
Topping
300 g flødeost
25 g smør
100 g flormelis
Revet citronskal
½ vaniljestang
Fremgangsmåde:
Sukker og olie piskes godt sammen og ægene tilsættes et af gangen. Resten af ingredienser piskes i og reven gulerod vendes i. Dejen hældes i en stor bradepande (hæver meget) Bages ved 175 grader i ca. 30 min
Topping: Pisk flødeost og smør sammen. Tilsæt flormelis, vanilje og citronskal og pisk det i. Fordel flødeosttoppingen på den afkølede kage. Du kan evt. smage glasuren til med friskpresset citronsaft.
Ved servering skær evt. kagen ud i små firkanter, da den er meget mættende.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave A Reply