Muffins med After Eight – Dejlig svampet

0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

muffins med After EightEr du også vild med muffins? Muffins smager skønt og er helt perfekte, er nemme at lave. I denne opskrift har jeg brugt after Eight, hvilket giver en frisk smag af permynte. Du kan evt komme glasur på dine muffins eller fryse dem ned uden glasur og komme glasur på når du skal bruge dine muffins.
Jeg har ikke før prøvet at bruge After Eight i bageværk men disse muffins var en succes og er ikke sidste gang de bages, og er dejlig svampet. Muffinsene er rigtig nemme at lave og de vil være et hit på ethvert kagebord. En oplagt servering hvis du skal have gæster til kage.

Ingredienser til muffins med After Eight cirka 12 stk.

100 gram smør
100 g mørk chokolade
1,5 dl sukker
3 æg
1,5 dl hvedemel
1,5 tsk bagepulver
0,5 dl kakao
12 stk. After Eight
Fremgangsmåde
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt sammen med smørret i et vandbad. Tag skålen op af vandbadet når alt chokoladen og smørret er smeltet.Tilsæt æggene og sukker og pisk godt igen. Bland mel, kakao og bagepulver sammen i en anden skål og hæld det sammen med de våde ingredienser. Sæt 12 muffinsforme på en bageplade Hæld cirka én spsk dej i hver form Læg en After Eight ovenpå og afslut igen med én spsk dej, så After Eight’en bliver lukket inde. Bag muffins ved 180 grader på midterste rille i cirka 20 minutter.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments are closed.