Mazarinkage bagt uden marcipan

Skrevet: kategori: Brød og kager

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MazarinkageGlem alt om den kedelige, halv tørre mazarinkage fra tanken, som ikke er meget værd at sætte tænderne i. En hjemmelavet mazarinkage smager tusind gange bedre og denne opskrift er supper nem at gå til. Denne kage er bagt uden marcipan, men med mandelessens istedet og det gør bestemt ikke kagen ringere af den grund og du får en mere frisk og tilpas svampet kage.
Du kan evt. fryse din kage ned og hvis du en dag får uventet gæster er det blot at tage kage op af fryseren og komme glasur på.

Ingredienser til mazarinkage

250 g margarine
250 g sukker
250 g mel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. mandelessens
2 dl mælk
2 æg
Glasur
Sigtet flormelis
Sigtet kakaopulver
Fremgangsmåde
Margarine og sukker røres hvidt. Tilsæt ægene og rør godt igennem. Mælken tilsættes og efter omrøring tilsættes bagepulver, mandelessens og mel. Dejen røres godt igennem og dejen hældes i en smurgt bradepande ca. 30 x40 cm og bages 25 min ved 180 grader. Når kagen er afkølet kommes glasur på kagen. Glasur: sigt flormelis og kakao, rør det sammen med lidt vand.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.