Kylling i karry med Karrysauce fra Karolines Køkken.

Skrevet: kategori: Aftensmad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kylling i karry.Kylling i karry er en nem løsning på aftensmaden og er altid en favorit til aftensmad, hvis der sidder børn ved bordet. Her får du en lækker opskrift på kylling i karry, som du evt kan servere med fuldkornsris og æbler. Æbler tilfører syre til en ellers ren karryret, man kan jo så selv bestemme og det skal være søde eller sure æbler man bruger.

Hvis du ønsker at tabe dig eller blot leve sundere er brune ris (fuldkorns ris). De brune er både gode i forhold til vitaminer og kostfiberindhold, fordi den yderste skal, hvor en stordel af næringen sidder, er bevaret. Kostfiberindholdet er 2,4 gram pr.100 gram, og kulhydratindholdet er 76,6 gram. De indeholder desuden flere proteiner end andre typer ris.

Jeg går ind for, at det skal nemt at lave mad, uden at det går udover sundheden. Jeg er ikke sundhedsfreak og i en travl hverdag må det gerne være nemt. I denne opskrift har jeg valgt den nemme løsning og brugt karrysauce fra Karolines Køkken. Karrysauce er en mild og let krydret karrysauce, perfekt til fx. Kylling i karry

Kylling i karry

25 g smør
2 tsk ostindisk karry
4 små kyllingefileter
4 finthakkede zittauerløg
1 tsk sukker
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ dl vand
½ liter karrysovs Karolines Køkken
3 uskrællede æbler i tern,
Fremgangsmåde:
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side og tag dem op. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt sukker, salt, peber og vand. Læg kødet tilbage i panden. Kog det ved svag varme og under låg i ca. 12 min. Tilsæt æbletern og sauce. Kog retten ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 2 min. Smag til. servere med fuldkorns ris og evt kogte grøntsager.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *