Karbonader med ovnbagte kartofler

Skrevet: kategori: Aftensmad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

karbonaderKarbonader eller krebinetter, kært barn har mange navne. Forskellen er den samme. Krebinetter og karbonader er nemlig det samme, dog med egns bestemte variationer. Det er nemlig kun landsdelene, som skiller de to navne. I vest siger vi karbonader og i øst krebinetter. Jeg er vokset op i jylland, men har altid fået serveret karbonader, så det er den betegnelse vi bruger her.

Karbonader er super nem at lave og det smager rigtig dejligt. Karbonader med grønærter og gulerødder i opbagt sovs kender vi alle fra barndommen. Du kan evt. server med kogte ærter, gulerødder og kartofler drysset med persille og persille-sovs. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan servere til dine karbonader.

Ingredienser til karbonader

500 g kalvogflæsk
1 æg
1 tallerkenfuld rasp
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Kom rasp i en dyb tallerken sammen med salt og peber. Rør det sammen. Form svinekødet til bøffer og vend dem i æg og rasp. Hæld 1 del olie og 1 del smør i en varm pande. Steg karbonaderne ved middel varm i ca. 5 minutter på hver side.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.