Granola med skyr

Skrevet: kategori: Morgenmad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hvis du går og pusler lidt med en ny morgenmadsvariationer, så er granola cups med skyr lækkert at få til morgenmad. Jeg så opskriften på pinterest og tænkte det måtte prøves.
Disse granola skal der kun bruges 6 ingredienser, du kan komme lige præcis de ingredienser i, som du godt kan lide. Hvis du fx er mere til hassel- eller valnødder, kokosflager, kanel, abrikoser, dadler osv.
Du kan fylde dine granola med hvad du har lyst til, og de er overraskende nemme at lave. De holder sig friske i op til fem dage i en lukket beholder.
Lav dem om aften og opbevar dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. Top dem med fedtfattig yoghurt og friske bær til morgenmad, eller frossen yoghurt, hvis du vil bruge dem som en sund dessert.

Granola med skyr

(8 stk.)
4 dl finvalsede havregryn
1 dl kokosmel (den almindelige variant)
50 g smør
4 spsk. sirup (jeg brugte ahornsirup)
et nip salt
topping:
skyr
friske bær
Fremgangsmåde:
Smelt smør i en gryde. Kom havregryn, kokosmel, sirup, salt og smeltet smør i en skål og bland det godt rundt. Kom dejen i små forme – jeg brugte silikoneforme. De var lidt svære at arbejde med, så hårde forme smurt med smør er at foretrække. Sørg for at presse dejen godt ud i formen, så den er lige fordelt. Bages i ovnen ved 150 grader (ikke varmluft) i 20-30 minutter. Hold øje med dem – de skal være let gyldne. De bliver faste i konsistensen, når de er kølet af. Toppes med skyr og friske bær. Enkel, dejlig og sund! Hvad kan være en bedre måde at starte din dag på?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *