Glaseret hamburgerryg

Skrevet: kategori: Aftensmad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Glaseret hamburgerrygGlaseret hamburgerryg er en af mandens livretter! Desværre er det sjældent at vi får glaseret hamburgerryg , hvilket i grunden er ærgerligt, da den er ganske let at lave. Det meste af tiden passer den nemlig sig selv! Denne opskrift er nem og lige til at gå til. Som tilbehør kan du bruge årstidens grøntsager fx. kogte gullerøder. Dette kan være en god måde at få dine daglige grøntsager. Her har jeg servet med flødekartofler og kogte gulerødder.

Ingredienser til glaseret hamburgerryg

750 g Hamburgerryg (uden ben)
1⁄2 spsk Dijon sennep
1 spsk Sukrin gold
1 spsk Rasp
Fremgangsmåde
Fyld en gryde op med vand. Der skal være vand nok til at dække hamburgerryggen. Kog vandet op og kom hamburgerryggen i gryden. Lad den koge ved svag varme under låg i ca. 30 minutter eller til centrumtemperaturen er 60 grader. Fjern gryden fra varmen og lad kødet stå i ca. 15 minutter i den varme vand. Tag hamburgerryggen op af gryden og fjern eventuel hinde eller net. Dyp kødet tørt med en køkkenrulle. Put hamburgerryggen i et ovnfast fad. – Kom evt bagepapir i dit fad for at glasseringen ikke hænger fast i fadet. Forvarm en ovn til 225 ºC. Rør en glasering af sennep og sukring gold og smør den på kødet. Drys med rasp og sæt hamburgerryggen i ovnen på midterste ovnrille. Den skal varmes i ca. 10 minutter til den er gylden.

Flødekartofler
1 kg skrællede kartofler
revet muskatnød
0,5 L Arla Karolines Køkken® Mornaysauce 4% fedt
Salt og peber evt. knust hvidløg.
Fremgangsmåde:
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg kartoflerne lagvis med krydderierne i et, ovnfaste fad. Hæld piskefløden ved og bag kartoflerne midt i ovnen.Ca. 1 time ved 200°.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.