Farsbrød med grøntsager – 393 kcal

0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

farsbrødFarsbrød er en god hverdags ret, der kan variereres i det uendelige. Farsbrødene kan tilberedes af forskellige slags hakket kød eller være helt „grønne”. Fælles for dem alle er, at eventuelle rester smager godt dagen efter med salat. Fik et tip fra en kollega om at tilføje fetaost med persille og hvidløg samt et reven æble, hvilket skal prøves næste gang jeg laver denne opskrift.
Hvis nogen af jer læser har prøvet at tilføje fetaost eller andre spændende ingredienser må i gerne give en tilbagemelding. – Personligt syntes jeg det er spænde at eksperimenter med at tilføje forskellige fødevare i mine opskrifter.

Ingredienser
400 g svinekød
3 store gulerødder
2 stk. porrer
2 stk. peberfrugt
1 løg
salt – peber
2 æg
2 spsk. mel
1 pk. kalkunbacon
Fremgangsmåde
Skær porre, peberfugt og løg fint. Riv gullerøderne og kom grønsager, kød i en skål og bland med æg og mel, evt. med krydderier. Form kødet til et brød og kom kødet i et smurt ovnfastfad og læg evt. bacon eller kalkunbacon over og bag farsbrødet 35-40 min ved 180 grader (varmluft). Servere farsbrødet med ovnbagte kartofler og gnavegrønt til. Brug evt. rest som pålæg i madpakken.

Energi pr. pers. 393 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g Protein Kulhydrat Fedt
9 g 4 g 4,29 g
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments are closed.